Network Menu

Anmälningsformulär

Anmälningsformulär till regionmötet i Vancouver

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD! VI TACKA ALLA SOM ANMÄLT SIG OCH SER FRAM EMOT EN SPÄNNANDE HELG!

 

Har ni frågor så hör av er till rmvancouver2018(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com så svara vi i den mån vi kan.

 

Priser

All priser som anges är i kanadensiska dollar och betalning skall ske i kanadensiska dollar. För er som bor i USA är den amerikanska dollarn starkare så priserna är mer förmånliga för er.

Hotellrummen på Coast Coal Harbour Hotel erbjuds till SWEAs specialpris t.o.m. 11 september, 2018. Var och en ansvarar och bokar själv rum direkt med hotellet. Mer information om hotellet hittar du här: Hotell Vancouver

 

Betalningssätt

Det finns tre betalningssätt att välja på:

Alternativ 1: Betala med PayPal/kreditkort
Om du väljer att betala med PayPal eller kreditkort så kommer du få en så kallad “request” skickad per e-mail ifrån SWEA Vancouver. Man kan använda antingen sitt PayPal konto (om man har) eller så kan man betala med sitt kreditkort, välj ditt alternativ och sedan är det bara att följa anvisningarna på skärmen.

För betalning via PayPal/kreditkort tillkommer en kostnad på 4% av din totala summa. Denna extra kostnad står du själv för och i anmälan måste du ange den totala summan inklusive den 4%-iga avgiften. Betalar du utanför Kanada så kan evetuella växlingsavgifter tillkomma via din bank, även detta står du själv för.

Alternativ 2: Check/Money Order
Du kan även välja att betala in med en check. Har du en kanadensisk bank kan du posta en vanlig check. Har du inte en kanadensisk bank behöver du skicka en så kallad Money Order. Detta fixar du vanligen via din egna bank. Checken skall ställas ut till SWEA Vancouver och skickas per post till adressen:

SWEA Vancouver
c/o Scan­di­na­vian Com­mu­nity Cen­tre
6540 Thomas Street
Burn­aby, BC V5B 4P9
Canada

Du står själv för eventuella kostnader för att skapa en Money Order samt porto för att posta den.

Alternativ 3: Interac – e-transfer
Detta betalningssätt funderar endast om du har en kanadensisk bank som erbjuder Interac/e-transfer tjänster. När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig per e-mail med en säkerhetsfråga samt svar som skall anges när du skickar en e-transfer till: sweavancouver(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com. Evetuella kostnader för användandet av tjänsten står du för själv.

 

Anmälningsprocedur

Efter att du fyllt i anmälningsblanketten kommer du inom ett par dagar att få ett meddelande från SWEA Vancouver om att vi mottagit din anmälan samt betalningsinformation (beroende på ditt val av betalningssätt). Så fort vi mottagit full betalning kommer du vara registrerad och en bekräftelse kommer skickas till den e-mailadress du anmält.

 

Anmälningsavgift

Priserna har höjts från och med den 1:a september!
För region- samt avdelningsrepresentanter tillkommer en anmälningsavgift på $120. För medlemmar har vi tacksamt nog kunnat ta bort anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften täcker extra kostnader som uppkommer i samband med arrangerandet av regionmötet.

 

Avbokningsregler

Anmälan är bindande först efter full betalning. Vid återbud före den 1:a augusti återbetalas 50% av inbetald avgift. Vid återbud mellan den 1:a augusti samt 11:e september återbetalas 25% av inbetald avgift. Vid återbud efter den 11:e september kan ingen återbetalning ske.

OBS! Respektive hotell och boende hanterar sina egna avbokningar.

 

Om du har några frågor angående anmälan, betalning eller liknande, var vänlig kontakta oss via e-mail: rmvancouver2018(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

 

 

 

Vi ses i oktober!

 

Tillbaka till RM huvudmenyn: RM Startsida