Network Menu

Hotell

Boende under regionmötet i Vancouver

SWEAs konferenshotell under regionmötet kommer vara Coast Coal Harbour Hotel. Hotellrummen bokas direkt av dig via denna länk: Boka hotell här! Observera att för att få tillgång till det förmånliga konferenspriset så måste man boka via den angivna länken.

Pris från $185 (exkl 17.5% service skatt) per natt (val av rum med två queen-size sängar eller en king-size säng). Pris i Kanadensiska dollar. Priset för rummen gäller även om man bokar rum i anslutning till mötet, 3 dagar före eller efter, även det bokas via länken angiven ovan.

Coast Coal Harbour är ett 4-stjärnigt hotell som ligger centralt i Vancouver med närhet till shopping, restauranger och promenadstråk. Alla rummen har WiFi, stora fönster samt nödvändiga bekvämligheter. Rummen är även utrustade med toaletter med elektronisk bidé (à la Japan). Reser du med husdjur är det inga problem, hotellet är husdjursvänligt. Det finns även tillgång till gym, pool och bubbelpool. Coast Coal Harbour Hotel är även ett av stadens mest miljövänliga hotell. Standard tid för in-checkning är kl: 15.00 och ut-checkning kl: 12.00.

Se till att boka ditt rum snabbt då vi bara ha ett begränsat antal rum reserverade.

Har du frågor som rör hotellet i sig så ber vi dig kontakta hotellet direkt (telefon internationellt: +1.800.800.26278, telefon lokalt: 604-697-0202, hemsida: www.coasthotels.com). Har du generella frågor kring boende i Vancouver så hör av dig till oss rmvancouver2018(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

 

Boka hotell här! Observera att för att få tillgång till det förmånliga konferenspriset så måste man boka via den angivna länken.

 

Tillbaka till RM huvudmenyn: RM Startsida

Klicka vidare till utflykterna här: Utflykter

Klicka vidare till middagarna här: Middagar