Network Menu

Rumsförmedling

Rumsförmedling

Rumsförmedlingen är en enskild verksamhet inom SWEA. Syftet är att ge besökande tillfälle att övernatta till en billig penning och en möjlighet att knyta nya kontakter mellan Sweor.

Detta är en personlig service Sweorna emellan. SWEA International och dess lokalföreningar är inte ansvariga för någon del av denna förmedling.

Kontakta Pia Hilton (vancouver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org) som är vår lokala värdinna om du är intresserad av boende under din vistelse i Vancouver.

 

Vanliga frågor

Vad kostar det?

Värdinnan bestämmer själv beloppet som varierar mellan $20 – $80 (USD) per natt per person.

Vad ingår?

Sovrum, enkel frukost, tillfälle att tvätta och stryka, goda råd och upplysning om sevärdheter, shopping etc.

Ingår ej!

Transport till/från flygplats, bil, sightseeing etc. Naturligtvis kan överenskommelse göras, men det får värdinnan i så fall bestämma.

Hur blir jag värdinna eller kontakt person?

Se separat sida om att bli värdinna eller kontaktperson

Viktigt!

Rumsförmedlingen är en service arrangerad av Sweor för Sweor. SWEA International Inc. bär inget ansvar i samband med detta. SWEAs enda uppgift är att annonsera här.

Historik SWEA rumsförmedling

SWEAs Rumsförmedling startades av Ann Faut i San Francisco och Maud Malmborg i Zürich. Nu har vi föreningsrepresentanter på 66 orter runt om i världen! Kontakta Pia Hilton som är vår lokala värdinna här i Vancouver:
vancouver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

 

, ,