Network Menu

Vandring ”The Chief” 2017-10-01

Första söndagen i oktober ordnade Swea Vancouver en hike till Stavamus Chief, allmänt kallat ”The Chief”. Stavamus Chief ligger ca 45 min bilväg från Vancouver, nära Squamish. Den här gången valde Swea Vancouver att gå upp till Second Peak. Elevation gain är ca 600m. En relativt tuff hike med lite inslag av klättring på slutet. […]

Fortsätt läsa

Hike Grouse Grind 2017-09-12

Ett gäng Sweor gick den klassiska hiken Grouse Grind en tisdagskväll i september. Ett rejält träningspass med de 850 höjdmetrarna som avverkades. Alla Sweor kom upp till toppen : ) Efter träningspasset åt vi en välförtjänt kvällsmat på topprestaurangen. .

Fortsätt läsa

Swea Vancouvers kräftskiva 2017-08-26

Lördagen den 26/8 stod Swea Vancouver värd för kräftskiva i Scandinavian Centre. Kräftskivan är en årlig återkommande aktivitet anordnad av Swea Vancouver där alla är välkomna. Även i år var det dukat på Scandinavian centers uteterrass, och vädret var varmt och skönt så ingen extrakofta behövdes på hela kvällen.    

Fortsätt läsa

2017-08-24 Swea paddlade kajak i Deep Cove

Efter ett långt sommaruppehåll så ordnade Swea en somrig kvällspaddling i Deep Cove. En kortare paddeltur gick upp mot Indian Arm. Efterpaddelturen år Sweorna fantastisk pasta på Arms Reach. Pastan som serveras är hemgjord och kommer från närliggande The Grain. kan starkt rekommenderas.

Fortsätt läsa

Sweas sillsexa 2017

18 st Sweor bidrog till att skapa ordentlig midsommarkänsla när den årliga sill sexan gick av stapeln den 2/6-2017. Ett gediget smörgåsbord med många goda bufférätter ordnades av alla inblandade på knytkalaset. Även en del vegetariska inslag som var mycket uppskattade.   

Fortsätt läsa

Cykeltur PoCo-trail 2017-05-28

5 st Sweor gav sig ut på cyketur. PoCo-trail var målet och ligger i natursköna området Port Coquitlam. Turen är ungefär 25 km lång och går genom ett relativt platt landskap. Vi hade också en väldig tur med vädret som var soligt och varmt. Solkrämerna fick dammas av och göra säsongpremiär på flera håll. Ett […]

Fortsätt läsa

Swea lunch #3

Gun-Britt inbjöd till årets tredje Swea lunch den 2/5-2017. Vi var 8 st Sweor som avnjöt både fin utsikt och god buffélunch.  

Fortsätt läsa

AW på Tap & Barrel

Vårens första AW gick av stapeln på Tap & Barrel vid Lonsdale Quai. 5 st Sweor tog ett glas vin och åt lite god mat. En helt ny medlem anslöt också till sällskapet, mycket trevligt.

Fortsätt läsa

Swea lunch #2 2017

  Årets andra lunch avnjöts 2017-03-28 hemma hos Anna. 10 nöjda deltagare bjöds på ugnsbakad lax med potatisssallad och äppelkaka till efterrätt.

Fortsätt läsa